Hallingmarken Nesbyen Årets arrangement i Hallingdal. Stor flott ute scene, populære artister, tivoli og markedsplass med store og små utstillere.

VAREMESSE MED TIVOLI OG TOPP ARTISTER

6. - 9. Juli 2017

KONTAKT OSS:

 

Telefon : 480 70300

 

firmapost@hallingmarken.no

 

Til Kontakt siden...

 

Kart og Kjøreanvisning...

Oversikt utstillere

TORSDAG 6. Juli

Program

Kl. 20:10

Christine Koht

Christine Koht er en av våre fremste kvinnelige programskapere og programledere, og hennes tv-serier Koht vs Diva, Koht i kommunen, Jan Johansen – jakten på den norske mannen (som hun fikk 2 Gullruter for), Koht i familien (som hun også fikk Gullrute for) og Koht på jobben er moderne klassikere i sin sjanger.

Høsten 2008 var hun også medprogramleder av NRK-produksjonen Singin’ Office, sammen med Klaus Sonstad.

 

Rune Rudberg m/ band

Rune Rudberg er kjent som en svært god sanger og låtskriver og er elsket av Se og Hør for sin mer utsvevende livsførsel. Det siste er et tilbakelagt stadium, og Rune og hans nye band er mer etterspurt enn noen gang. Nå gjør han det han kan aller best, å underholde publikum. Rune Rudberg er en av Norges beste entertainere, og når han opptrer er det alltid bra med liv, godt humør og nettopp den musikken folket elsker. Musikalsk har Rune et ben i countryverden og et ben i dansefolkets verden.

 

Rune Rudberg var tidligere vokalist i bandet Scandinavia. Dette bandet var i samme divisjon som Ole Ivars og Vikingarna. I 1988 kom monsterhiten “Ut mot havet” og den lever sitt gode liv også i dag. Rune Rudberg har utgitt countrymusikk både på engelsk og norsk. Han har blant annet fremført “Highwaymen” sammen med Ole Paus, Arne Benoni og Thore Henki Holm Hansen på NRK TV. Rune Rudberg Band fikk tildelt dansefolkets “Gullskoen” som årets beste danseband i 2014. Han har gitt ut 14 platealbum, og bandets CD-utgivelse “Tro” ble også nominert til en Spellemannspris i 2013. Tittelmelodien handler om å tro på seg selv, og det har Rune Rudberg alltid gjort. Rune Rudberg Band fremstår som et komplett band som leverer musikk både for dansefolket, coyntryfolket og rock’n roll’ere. Det blir garantert liv både på scene og hos publikum når Rune Rudberg Band stiller på Hallingmarken 2017.

 

 

Kjøp billetter på Hallingbillett.no

Copyright © 2015 Hallingmarken.

All Rights Reserved.

 

Made with Adobe Muse

Postboks 35, 3541 Nesbyen        -        Org nr NO 975 414 175 MVA         -        Mob 48 07 03 00        -        Send e-post       -        Nettansvarlig: Harald Holum