Hallingmarken Nesbyen Årets arrangement i Hallingdal. Stor flott ute scene, populære artister, tivoli og markedsplass med store og små utstillere.

VAREMESSE MED TIVOLI OG TOPP ARTISTER

6. - 9. Juli 2017

KONTAKT OSS:

 

Telefon : 480 70300

 

firmapost@hallingmarken.no

 

Til Kontakt siden...

 

Kart og Kjøreanvisning...

Oversikt utstillere

LØRDAG 8. Juli

Program

Dr. Hook

Det er med stolthet og stor glede vi kan meddele at det legendariske  rockebandet Dr.Hook, som har holdt det gående med plateutgivelser og turneer siden slutten av -60 tallet, kommer til Hallingmarken.

 

Dr. Hook etablerte seg fra 1976 for alvor  i Skandinavia med albumet "A little bit more" og siden da har de hatt mange trofaste fans i Norge. Velkommen til en rockefest og hør live de kjente låtene deres som "Sylvia's mother", "When you're in love with a beautiful woman" osv.

Knut Anders Sørum

At Knut Anders Sørum er en fremragende musiker og entertainer ble bevist én gang for alle da han stakk av med seieren i NRK-programmet Stjernekamp i høst. Hans store stemme, formidlingsevne og  trivelige vesen har sjarmert hele Norge.

 

De siste 20 årene har Sørum levd og virket som artist, låtskriver og musiker. En kritikerrost Prøysenplate i 2010 ble etterfulgt av en soulplate på totningdialekt i 2013, som blant annet førte til at det var Knut Anders Sørum som varmet opp for Stevie Wonder på Kongsberg Jazzfestival i 2014!

I høst lanserte Sørum sitt neste album, også dette på dialekt og med eget låtmateriale. Denne gangen ble albumet produsert av legendene Kjetil Bjerkstrand og Erik Hillestad. Albumet er beskrevet som innovativ groovy pop med soulvokal.

 

Med rå soul på totning, et strålende band og godt humør kommer Knut Anders Sørum nå til Kongsberg Jazzfestival!

 

 

Kjøp billetter på Hallingbillett.no

Copyright © 2015 Hallingmarken.

All Rights Reserved.

 

Made with Adobe Muse

Postboks 35, 3541 Nesbyen        -        Org nr NO 975 414 175 MVA         -        Mob 48 07 03 00        -        Send e-post       -        Nettansvarlig: Harald Holum