Hallingmarken Nesbyen Årets arrangement i Hallingdal. Stor flott ute scene, populære artister, tivoli og markedsplass med store og små utstillere.

VAREMESSE MED TIVOLI OG TOPP ARTISTER

6. - 9. Juli 2017

KONTAKT OSS:

 

Telefon : 480 70300

 

firmapost@hallingmarken.no

 

Til Kontakt siden...

 

Kart og Kjøreanvisning...

FREDAG 7. Juli

Program

Oversikt utstillere

Hkeem og Temur

Med intet mindre enn snart 13 millioner avspillinger på Spotify kan man mildt sagt si at det unge talentet Abdullhakim Hassane aka Hkeem fra Stovner har gjort braksuksess med låta «Fy faen». Den gigapopulære NRK-serien SKAM skal så klart ha noe av æren: etter å ha gitt låta spilletid i første episode av siste sesong har den fått vind i seilene.

 

Men ikke for det, låta, et samarbeidprosjekt mellom nevnte Hkeem og den Manglerud-baserte makkeren Temur, står fint på egne bein. Bangeren fikk 183.889 avspillinger på ett døgn, og i løpet av den i overkant av tre minutter lange låta forenes hip hop med reggaerytmer i det som kan sies å være en anthem mot negative og kjipe mennesker. 19 år gamle Hkeem har ikke rappet stort lenger enn et års tid, og følger opp conscious-låter som «Svartings Synspunkt» og «Sakte men sikkert» med en polert pop-hit. Nå har han signert med Universal Music i tillegg til å ha en bookingavtale med Atomic Soul. 2017 er Hkeems år, og det er bare å stålsette seg på å høre mer fra denne kanten i tiden framover!

 

Katastrofe
Sommeren 2011 teamet Katastrofe opp med hit-produsenten NastyKutt og Kriss (Erik og Kriss) laget dansegulvmonsteret "Nødlanding", som ble utgitt på Universal Music. Tradisjonen tro; musikkvideoen ble fylt opp med kvinner, sprit og sang, og landet over 800.000 visninger på YouTube. Godt hjulpet av høy radiorotasjon og platinasalg av singelen, ble det hele en særdeles fornøyelig debut. I 2012 returnerte han på de fleste av landets radiostasjoner via en gjesteopptreden på Robin og Bugges "Backpacker"-singel, og dette resulterte nok en gang i platina-veggpryd + en spillejobb på åpningsshowet til Norway Cup på Ekebergsletta foran 20 000 mennesker.

 

Nå har den feststemte Fredrikstad-artisten låst seg inne i studio igjen og har nå flere nye radiosingler klare. Neste ut er et samarbeid med Big City ("Haba Haba", "Regnvær", "Etter regnet") i form av låta "Slå deg ned" som slippes tidlig april. Låtmaterialet beskrives som variert, up-tempo happyrap ispedd en dose selvironi og norsk (les: tørr) humor.

JOWST

Joakim With Steen er det virkelige navnet bak JOWST. Du har kanskje hørt om han før? JOWST er vinneren av MGP 2017 med låta «Grab The Moment». JOWST overbeviste det norske folk med sin fremføring i Oslo Spektrum foran 6 000 mennesker og én million TV-seere.

 

Etter seieren har JOWST reist Europa rundt, blant annet med opptredener i London, Amsterdam, Riga, i tillegg til også å ha stoppet innom Tel Aviv i Israel. Neste stopp er Kiev og Eurovision Song Contest i mai. «Grab The Moment» har hatt 500 000 streams i uken på Spotify, og ganske uvanlig for en MGP-låt å være er den også blitt listet på en rekke norske og utenlandske radiokanaler. Dette lover godt for ESC-finalen i Kiev hvor han skal fremføre låten for over TO HUNDRE MILLIONER TV-seere fra hele verden.

 

JOWST er en ny og meget spennende norsk produsent og artist som er klar til å vise verden hans musikalske univers. JOWST er stor fan av å mikse med genre. – For meg er dette måten å kunne skape og produsere noe som fremstår som nytt. Med sin særegne maske og live show, er JOWST en artist som engasjerer og inspirerer publikum.

 

Målet til JOWST er hele å pushe sine egne grenser og sette seg selv utenfor komfortsonen. Låten «Grab The Moment» handler også om å inspirere andre til å ta de sjanser man får og – kanskje enda viktigere – dersom du ikke får de sjansene du føler du fortjener – skap dem på egenhånd og «grab the moment»!

 

JOWST arbeider parallelt med sin oppfølgersingel som slippes etter ESC.

SOMA

Brødrene Sondre (17) og Marcus (20), som utgjør duoen SOMA.

SOMA har med sine første singler «Dømmer», «For Alltid», «Drøm» og «Shamener» vist at de har åpenbare talenter både når det kommer til låtskriving, sang og produksjon. Duoen opererer innenfor sjangerne Pop, R&B og EDM, og de oppgir å være spesielt inspirert av den moderne amerikanske R&B-pop’en

Copyright © 2015 Hallingmarken.

All Rights Reserved.

 

Made with Adobe Muse

Postboks 35, 3541 Nesbyen        -        Org nr NO 975 414 175 MVA         -        Mob 48 07 03 00        -        Send e-post       -        Nettansvarlig: Harald Holum